Wanneer gebruik je welk tomatenproduct?

Elvea geeft uitleg

Doppio concentrato/Dubbel tomatenconcentraat

Is dankzij zijn krachtige smaak ideaal om tal van sauzen, soepen en stoofgerechten perfect af te werken. Van deze smaakmaker heb je vaak maar een koffielepel nodig om de finishing touch aan je bereiding te geven.

Pomo e legumi/Tomatenconcentraat met groenten

Is een tomatenconcentraat verrijkt met verse groenten, olijfolie en natuurlijke aroma’s. Deze tomatenbereiding vormt een ideale basis voor verschillende recepten, zoals pasta en soep, maar kan evengoed gebruikt worden als een kant-en-klare dipsaus.

Pelati/Hele gepelde tomaten

Kun je gebruiken voor al je tomatengerechten en biedt een ideale basis voor sauzen. Dit traditionele product, afkomstig uit Zuid-Italië, wordt gemaakt van zorgvuldig geselecteerde, onbewerkte verse tomaten, met een typisch langwerpige vorm.

Cubes/Tomatenblokjes

Vormen de perfecte basis voor pasta’s en tomatensauzen en worden gemaakt van ronde tomaten met minder zaadjes en sap.

Cubetti/Gearomatiseerde

Tomatenblokjes. Aan de bekende tomatenblokjes worden verschillende natuurlijke ingrediënten toegevoegd om ze te aromatiseren. Ideaal bij pasta’s, pizza’s, rijst-, gevogelte-, vis en vleesschotels.

Polpa di pomodoro/Tomatenpulp

Gemaakt met 100% Toscaanse tomaten met een homogene structuur. Met deze tomatenpulp kun je heel wat heerlijke gerechten bereiden. Denk maar aan gazpacho, tomatensoep, tomatenquiche en zelfs cocktails.

Passata/Gezeefde tomatenbasis

Zorgt ervoor dat je een vloeiende tomatenbasis hebt om jouw favoriete gerechten een heerlijke tomatensmaak te geven. Ideaal voor onder andere lasagne, soep...

Pizza a casa/Tomatenbasis voor pizza

Bereid met 100% Toscaanse tomaten. Het geheime recept van deze authentieke Italiaanse tomatenbasis voor pizza gaat terug tot de bakermat van Elvea.  Daar werd in 1889 voor het eerst de pizza Margherita gemaakt door een plaatselijke pizzaiolo, naar aanleiding van het bezoek van koningin Margaretha.

Pomodorini/Kerstomaten

Uit het zuiden van Italië, hebben een milde en iets zoetere smaak. Ze zijn een extraatje voor al je gerechten, maar ook handig als gezonde snack voor jezelf, de kids, vrienden en familie.

Elvea Bio

ELVEA BIO maakt zijn intrede met de Bio Passata (gezeefde tomaten) en Bio Cubes. Biologische landbouw maakt een belangrijk deel uit van het ELVEA-engagement naar duurzaamheid en gezonde voeding. Bovendien bevatten Elvea BIO Passata & Cubes geen toegevoegde suikers of zout.


ELVEA Passata BIO zit in een handig formaatje van 340 gram, speciaal afgestemd op de noden van de huidige consument en gezinssamenstelling.

 
Wanneer gebruik je welk tomatenproduct?
Wanneer gebruik je welk tomatenproduct?