Sodexo, meer dan overtuigd van de troeven van je buurtsuper

“Ik vind het leuk om in een kleinschaliger winkel te werken. Je hebt hier meer contact met de klanten dan in een grote Carrefour of Colruyt. De mensen nemen meer eens de tijd voor een praatje.” Aan het woord is Ann Teurfs. Zij werkt in de AD Delhaize in Heist-Goor, een buurtsuper.

Ann geeft meteen een van de grote troeven van buurtsupers mee: het persoonlijke contact tussen klant en winkelpersoneel. Vaak is zo’n winkel een ontmoetingsplaats voor de buurtbewoners.

Maar buurtsupers zijn daarnaast natuurlijk superhandig: ze zijn vaak open op zondag, hebben een groot assortiment in een enkele winkel, …

“Redenen genoeg voor Sodexo om zoveel belang te hechten aan lokale horeca en buurtwinkels, waaronder ook de buurtsupers”, klinkt het bij Jonathan Gillyns, Director Merchants van Sodexo. “We ondersteunen die handel dan ook met verschillende acties. Zo riepen we onze klanten tijdens de zomermaanden nog op om hun maaltijdcheques – de Lunch Pass –  te gebruiken bij de lokale handelaar. Per transactie stortten we 2 cent aan de lokale Voedselbanken.”

Sodexo blijft iedereen dan ook motiveren om te winkelen bij de buurtsuper. Dat je er met maaltijdcheques en voor heel wat producten ook met ecocheques kan betalen, is mooi meegenomen. 

Sodexo, meer dan overtuigd van de troeven van je buurtsuper
Sodexo, meer dan overtuigd van de troeven van je buurtsuper