Fruit-tella , nu ook in het diepvriesvak!

IJsboerke en Perfetti Van Melle worden licentiepartners en creëren een heerlijk vruchtenijsje.

IJsboerke startte begin 2019, naast licentie samenwerkingen met bekende Belgische merken zoals Jules Destrooper, Jacques chocolade, Leonidas en Studio 100, nu ook een samenwerking met Fruit-tella, het bekende snoepjesmerk van Perfetti Van Melle.

Het nieuwe impulsijsje is geïnspireerd op de bekende Fruit-tella snoepjes en is een perfecte mix van een Fruit-tella aardbeisnoepje en een fris en fruitig ijsje. Denk aan heerlijk aardbei-melkijs omhuld met een lekker laagje aardbei-vruchtenijs en helemaal betoverd door de karakteristieke Fruit-tella aardbei smaak! Zeiden we al AARDBEI? Kortom, de perfecte fruitige aanvulling aan het ijs-assortiment.

Fruit-tella is al jarenlang bekend als het lekkere vierkante snoepje, ideaal om te delen en gemaakt met natuurlijke smaak en kleurstoffen. IJsboerke is er nu meesterlijk in geslaagd om een heerlijk fruitijsje te maken met de karakteristieke smaak van Fruit-tella in een speels formaat, dat de Fruit-tella fans beslist erg blij zal maken.

IJsboerke en Fruit-tella hebben heel wat raakvlakken, ze staan beiden garant voor kwaliteitsvolle producten met eerlijke en echte ingrediënten. IJsboerke besteedt zorg en aandacht aan de allerkleinsten. Het nieuwe Fruit-tella ijsje bevat immers weinig suiker en minder calorieën en voldoet zo helemaal aan de Belgian Pledge. Het is dus de ideale snack voor jong en oud.

Fruit-tella  , nu ook in het diepvriesvak!