Ontdek het TENA assortiment

Ontdek het TENA assortiment:

Inlegkruisjes en verbanden
Maandverband en reguliere inlegkruisjes zijn niet speciaal voor urineverlies gemaakt. TENA Lady en TENA Lady Discreet inlegkruisjes en verbanden bieden drievoudige bescherming tegen doorlekken, geurtjes en een vochtig gevoel. Deze producten zijn speciaal ontworpen voor licht tot matig urineverlies bij vrouwen.

Beschermend ondergoed en pants
Ons gamma bevat daarnaast discrete en beschermende broekjes die eruitzien en aanvoelen als normaal ondergoed. Deze sterk absorberende broekjes zijn net zo gemakkelijk aan en uit te trekken als ondergoed en verkrijgbaar in diverse absorptievarianten. Deze producten zijn geschikt voor matig tot zwaar urineverlies bij zowel mannen als vrouwen.

Producten speciaal voor mannen
TENA biedt een ruim assortiment aan discrete, absorberende en comfortabele producten die speciaal zijn ontworpen voor mannen. TENA Men is ontworpen om ervoor te zorgen dat u de baas blijft over ongewenst urineverlies. De vorm van deze producten is volledige afgestemd op de anatomie voor de man en biedt zo meer comfort, bescherming en discretie.

Producten van TENA bieden je de optimale zekerheid, zonder dat iemand er iets van merkt. Zo kun je alles doen wat je wilt en zijn wie je bent. Voor meer informatie over alle productvarianten en over urineverlies, kijk op www.TENA.be.

Ontdek het TENA assortiment