Tempo zakdoekjes, Zakdoekjes voor het leven

Wie kent het niet: de wasmachine draait en je bent vergeten om alle zakken te checken en de achtergebleven zakdoeken uit de kleding te halen. Bovendien herinner je je ook nog dat op je op een zakdoekje het mobiele nummer van die leuke date hebt geschreven. Oh nee! Maar gelukkig heb je een Tempo zakdoekje gebruik. Deze redt dus niet alleen je dag maar ook je date. Dankzij de nieuwe kwaliteit is Tempo nu nog beter en wasmachinebestendig.

Tempo zakdoekjes zijn zacht en sterk. Ze zijn ontworpen om je bij te staan bij loopneuzen, avonturen op reis, tranen, geluksmomenten en alles ertussen in.

Tips om verkoudheid te bestrijden

Verkoudheid genezen doe je niet met speciale medicijnen. Wat helpt tegen verkoudheid is vooral rust en veel drinken. Deze verkoudheidstips kunnen helpen om de symptomen te verlichten:

  • Soep met veel uien, knoflook en gember is naast hydraterend ook ontstekingsremmend en slijmoplossend.
  • Tijm- of gemberthee bieden vergelijkbare voordelen.
  • Een neusdouche met een zoutoplossing helpt om sneller van een loopneus af te komen en spoelt ziektekiemen van je slijmvliezen.
  • Stomen biedt verlichting bij een verstopte neus en een zere keel.

Hoe kom je snel van je verkoudheid af?

Wat te doen tegen verkoudheid? De beste manier om een verkoudheid te bestrijden is door goed uit te rusten. Je lichaam is zelf hard bezig het virus te bestrijden en dat kost een hoop energie. Je voelt je misschien verplicht om met een verkoudheid toch op je werk te verschijnen, maar als je een dagje vrij neemt kun je snel van je verkoudheid afkomen en zal je ook je collega’s niet besmetten. Rust is namelijk het beste medicijn tegen verkoudheid.

 

Tempo zakdoekjes, Zakdoekjes voor het leven